Diari Més

Successos

Mor un motorista en un xoc amb un cotxe a la C-31 al Vendrell

La conductora del turisme ha resultat ferida i ha estat evacuada a l'Hospital del Vendrell amb pronòstic menys greu

L'accident s'ha produït a la C-31 a l'alçada del Vendrell.

Mor un motorista en un xoc amb un cotxe a la C-31 al VendrellGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista ha mort en una col·lisió amb un turisme a la C-31 a l'alçada del Vendrell el matí d'aquest dimecres, 30 de maig. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el sinistre s'ha produït a les 6.39h al punt quilomètric 136,9 d'aquesta carretera.La víctima, J.A.A.C., és un veí del Vendrell de 62 anys.

Una motocicleta i un turisme han patit un xoc per causes que encara s'estan investigant a la C-31 al Vendrell, concretament a l'alçada de la urbanització Oasis. Com a conseqüència de l'accident, el conductor de la moto ha mort. Per altra banda, la conductora del cotxe ha resultat ferida menys greu i ha estat evacuada a l'hospital del Vendrell.

Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l'afectació viària, la C-31 es troba tallada al Vendrell en ambdós sentits.Es fan desviaments per una rotonda propera al tram de la restricció.

tracking