Diari Més

Ciència

Lidia Gualda, premiada amb una estada científica a l'ICIQ

Ha guanyat un dels 12è Premis als treballs de recerca de Batxillerat de la Societat Catalana de Química

L'estudianr Lidia Gualda

Lidia Gualda, premiada amb una estada científica a l'ICIQCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'estudiant del’INS Ernest Lluch i Martin de Cunit, Lidia Gualda, ha guanyat un dels 12è Premis als treballs de recerca de Batxillerat en l’àmbit de la Química, organitzats per la Societat Catalana de Química.El treball de la Lídia ha estat seleccionat amb 25 més dels 133 projectes provinents de centres de tota Catalunya.

El premi es tracta d’una estada al’Institut Català d’Investigació Química de Tarragonai és el reconeixement al seu treball de recerca: Experimentació en el laboratori de química: Caracterització de diferents tipus d’adobs orgànics.

El lliurament dels diplomes de les estades científiques va tenir lloc en el decurs delXXX Debat de Química a l’IEC, que enguany s’ha anomenat Connectar la ciència dels materials amb els joves i les aules,ique se es va celebrar el passat9 demaig.

Des de l’INS Ernest Lluch han mostrat la seva alegria per aquest reconeixement al treball de recerca de la Lidia i des de l’Ajuntament, el regidor d’Ensenyament Jaume Casañas, felicita a la jove alumna «És una gran notícia veure com el talent del jovent rep recompenses. Per la Lidia, l’estada científica és una oportunitat magnífica per a aprofundir en coneixements i també en l’experiència en el món laboral».

tracking