Diari Més

Policial

Detingut un jove de 27 anys per robar en una casa a Bellvei

L'arrestat va forçar la finestra del menjador amb un ganivet per accedir a l'habitatge

Imatge

Detingut un jove de 27 anys per robar en una casa a BellveiMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Vendrell van detenir ahir a la tarda un home de 27 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Bellvei, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a domicili.

El fets van succeir durant la tarda del 17 d’octubre de l’any passat, en una casa ubicada al carrer Sant Salvador de Bellvei, l’autor dels fets va aprofitar que els propietaris van sortir del domicili un parell d’hores.

En arribar es van trobar casa seva tota regirada, el lladre havia forçat la finestra del menjador per tal de poder accedir-hi emprant un ganivet. I va ser capaç d’esmunyir-se per l’espai que quedava entre la tanca metàl·lica i la paret de la finestra. Entre els objectes sostrets hi havia joies, un ordinador portàtil i diners en efectiu.

Arran de les gestions realitzades per la policia científica i pels investigadors, finalment s’ha identificat i detingut el presumpte autor del robatori al domicili.

El detingut, amb quatre antecedents dels quals dos d’ells per delictes contra el patrimoni, ha passat avui a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

tracking