Diari Més

Tretze restaurants de Calafell participaran en les Jornades Gastronòmiques de l'Arrossejat

El municipi celebra del 14 de maig al 2 de juny aquest esdeveniment que té com a plat protagonista la recepta tradicional dels pescadors

L'Arrossejat és una recepta tradicional formada per dos plats: un de fideus rossos i un de patates amb rap.

Tretze restaurants de Calafell participaran en les Jornades Gastronòmiques de l'ArrossejatAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de tretze restaurants de Calafell participaran en les Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat, el plat tradicional dels pescadors locals. L’esdeveniment se celebrarà del 14 de maig al 2 de juny, quan ens establiments de restauració oferiran uns menús amb preus d’entre 24,50 euros i 49 euros en què el plat protagonista serà l’arrossejat.

Els restaurants participants són 4R Miramar, A Can Pilis, El Bot, Eusebio, Hotel Allotjament Antiga, La Barca de Ca l’Ardet, La Bodegueta del Pa Torrat, L’Àncora, Las Brasas, Maite Etxea, Masia de la Platja, Mediterrani i Vell Papiol.

Per altra banda, durant les jornades també se celebrarà el 34è Arrossejat Popular, que tindrà lloc el diumenge 27 de maig a la zona de la Confraria de Pescadors. Hi haurà tres torns de servei -13h, 14h i 15h- i els tiquets es podran comprar a un preu de 9 euros anticipadament a la Regidoria de Turisme o bé es podran adquirir el mateix dia de l’Arrossejat Popular.

Aquestes activitats potencien la gastronomia calafellenca i donen a conèixer una recepta tradicional formada per dos plats: un de fideus rossos i un de patates amb rap. Els seus orígens rauen en èpoques de fam, quan pescadors i pagesos s’intercanviaven productes de poc cost o sense sortida al mercat.

tracking