Diari Més

Policial

Desmantellada una plantació de marihuana al Vendrell

En la intervenció, es va detenir un ciutadà espanyol nascut a Argentina

Imatge de la plantació «indoor» trobada a un local del del Polígon Industrial de Les Mates.

Desmantellada una plantació de marihuana al VendrellGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació indoor, al polígon Les Mates del Vendrell, amb la intervenció de 488 plantes de marihuana i la detenció d'un ciutadà espanyol nascut a Argentina, a qui se li imputen els delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents, tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, la Guàrdia Civil del Vendrell va tenir coneixement de la possible existència d'una plantació del tipus indoor, en un dels locals del polígon industrial de Les Mates del Vendrell.

Les investigacions realitzades van permetre disposar d'indicis suficients: l'existència d'un nombre important de compressors, ocults sota una lona de tela, pels quals es desprenia olor a marihuana, i l'existència d'una doble escomesa il·legal al sistema de subministrament elèctric. Tot això va permetre determinar el local concret on es trobava la plantació.

Davant aquestes evidències, es va sol·licitar autorització per accedir a l'interior,qui de forma voluntària va permetre l'accés. Un cop dintre del local, es va descobrir una plantació de marihuana, on hi havia 488 plantes en la seva última fase de creixement.

Es va procedir a la detenció del titular de l'establiment, el qual va passar a disposició del titular del Jutjat d'Instrucció número 1 del Vendrell. Posteriorment, va quedar en llibertat.

tracking