Diari Més

Adjudicades les obres del nou centre cívic i la biblioteca del Port de Segur de Calafell

La primera fase dels treballs tindrà un cost de 732.143,00 euros i anirà a càrrec de l’empresa Cobra

La inversió total dels treballs serà de 891.393,04 euros (IVA inclòs).

Adjudicades les obres del nou centre cívic i la biblioteca del Port de Segur de CalafellAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Calafell ha adjudicat la primera fase de les obres del nou centre cívic i la biblioteca del Port de Segur, equipaments que inclouen un casal jove i que s’instal·laran al recinte portuari propietat de consistori. El centre cívic ocuparà una superfície de 1.000 metres quadrats, en planta baixa, i la biblioteca, de 500, just a sobre. La diferència correspon a una gran terrassa que s’utilitzarà per dur a terme diferents a actes.

L’empresa encarregada de dur a terme aquesta primera fase dels treballs és Cobra, la qual compta amb un pressupost de 732.143,00 euros (IVA inclòs) i un termini d’adjudicació inferior a quatre mesos. Posteriorment, el projecte es rematarà amb una segona fase, valorada en 159.250,04 euros (IVA inclòs). En total, doncs, la inversió serà de 891.393,04 euros (IVA inclòs). Després caldrà fer una altra despesa per equipar les instal·lacions.

L’alcalde del municipi, Ramon Ferré, destaca que la construcció d’aquests equipaments implicarà «un moviment constant i diari de persones al Port que donarà molta vida a un espai molt desaprofitat i, a vegades, desèrtic». Per altra banda, també ha volgut remarcar que es farà un casal jove previst en el Pla Local de Joventut on es podrà treballar amb el jovent «de manera més propera».

tracking