Diari Més

Obituari

Mor Montserrat Civit, presidenta de la Penya Barcelonista de Segur de Calafell

El comiat de Civit, una de les principals activistes socials de Segur, tindrà lloc aquest dimecres a la tarda al Tanatori del Vendrell

Civit ha estat una de les principals activistes socials de Segur de Calafell.

Mor Montserrat Civit, presidenta de la Penya Barcelonista de Segur de CalafellAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Montserrat Civit, presidenta de la Penya Barcelonista de Segur de Calafell, va morir ahir dimarts a causa d’una llarga malaltia, la qual s’ha precipitat els darrers dies de forma sobtada. El comitat de Civit, una de les principals activistes socials del municipi, tindrà lloc aquest dimecres, 14 de febrer, a les 4 de la tarda al Tanatori del Vendrell. Mitjançant un comunicat, el consistori ha expressat el seu condol als familiars i amics.

Civit havia estat vinculada a les entitats del nucli de Segur durant prop de 50 anys i actualment era presidenta de la Penya Barcelonista de Segur. Va ser la pregonera de la festa major de Sant Miquel el passat estiu en reconeixement a la seva trajectòria cívica i social.

En el pregó, a més de demanar millores per Segur, va parlar de la seva estima pels colors blaugrana i dels orígens de la penya. També va recordar el seu pas per l’Ampa de l’escola Mossèn Cinto Verdaguer, per la Unió Esportiva Segur, per l’Associació de Veïns i Propietaris, per l’Esbart Dansaire o per Calafell Ràdio.

tracking