Diari Més

Calafell celebrarà els Tres Tombs aquest diumenge 28 de gener

La festa comptarà amb un esmorzar popular i es completarà amb una Fira Artesana i Gastronòmica

Els Tres Tombs tindran lloc pel nucli antic.

Calafell celebrarà els Tres Tombs aquest diumenge 28 de generAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nucli antic de Calafell acollirà, el proper diumenge 28 de gener, l’edició 69 de la festa dels Tres Tombs. El programa inclou un esmorzar popular, basat en l’esmorzar típic de carreters, a partir de les 9.30 hores a l’envelat annex al pavelló Joan Ortoll. El tiquet, que es podrà adquirir allà mateix, costarà 4 euros.

En aquesta edició hi tornarà a haver una Fira Artesana i Gastronòmica, la qual completarà l’activitat i se situarà a la plaça de Cal Cubano. La fira inclourà un carrusel ecològic, tallers infantils de circ i pinta cares, servei de calçots a la brasa, les tradicionals coques de Sant Antoni i passejades amb ponis, entre d’altres. A més, hi haurà una trobada de laques de cava, que es farà a la plaça de Catalunya.

Aprofitant la celebració dels Tres Tombs, tothom podrà gaudir també de la possibilitat de fer una ruta pel Calafell Pagès. El punt de trobada és la carpa annexa al pavelló Joan Ortoll, a les 10 del matí. Per més informació cal adreçar-se al telèfon 977 69 46 83 o al correu electrònic calafellhistoric@calafell.org.

Aquesta activitat compta amb la participació del col·lectiu Esgangalats Calafell i el patrocini de la Diputació de Tarragona. Els Tres Tombs estan organitzats per l’Ajuntament de Calafell, amb el col·lectiu local Els Peterols.

Programa complet dels Tres Tombs de Calafell

9 h. Concentració de carruatges a l’esplanada del pavelló Joan Ortoll.

9.30h. Esmorzar popular a l’envelat annex al pavelló Joan Ortoll. Tíquet: 4 euros.

11h. Missa a l’església de la Santa Creu

11.15h. Sortida dels carruatges des del pavelló Joan Ortoll

11.30h. Benedicció dels animals i carruatges a la plaça de Catalunya

Tot seguit: Tres Tombs pel nucli anti

tracking