Diari Més

Successos

La guàrdia urbana que hauria assassinat la seva parella diu que el va enverinar abans

Rosa Peral ho hauria explicat a una altra presa de Wad-Ras

Pla general de la policia científica equipant-se per accedir al lloc on s'ha trobat un cos calcinat al costat del Pantà de Foix. En primer pla, un agent dels Mossos d'Esquadra. Imatge del 5 de maig de 2017

Troben un cadàver a l'interior d'un cotxe calcinat a Castellet i la GornalACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La principal sospitosa del crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona i que es troba en presó preventiva, Rosa Peral, va explicar a una altra reclusa que hauria enverinat la seva parella, també agent policial, abans que fos assassinat i calcinat dins un cotxe, que va aparèixer en una pista del pantà de Foix el maig de l'any passat. La presa va declarar aquesta confidència davant el jutge del Vendrell que investiga el crim pel qual Rosa Peral i el seu company de patrulla Alberto López es troben a presó, segons avança 'La Vanguàrdia' i han confirmat a l'ACN fonts properes a la investigació.

La interna de Wad-Ras va explicar que Rosa Peral hauria intentat trobar des de la presó un sicari per matar el seu exmarit, amb qui té dues filles, fets que van transcendir a finals de desembre. El jutge del Vendrell que porta el cas s'ha inhibit d'aquests fets perquè van passar a Wad-Ras, dins la competència dels jutjats de Barcelona.

tracking