Diari Més

Successos

Un home de 56 anys mor en caure d'un tercer pis a causa del vent a Segur de Calafell

Els fets han tingut lloc al carrer Delta de l'Ebre

L'edifici des d'on ha caigut el veí de Segur de Calafell a causa del fort vent.

Un home de 56 anys mor en caure d'un tercer pis a causa del vent a Segur de CalafellNorma Vidal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ventada s'ha cobrat una víctima mortal aquest matí a la demarcació de Tarragona. L'Ajuntament de Calafell ha informat que un home de 56 anys ha mort aquest matí quan ha caigut des d'un tercer pis. Segons apunta el Protecció Civil, l'home estava reparant la finestra de casa seva quan ha perdut l’equilibri per una forta ratxa de vent i ha caigut al pati interior. Els fets s'han produït al carrer Delta de l'Ebre de Segur de Calafell.

L'avís s'ha produït a les 10.51h. El Sistema d’Emergències Mèdiques SEM ha desplaçat al lloc 3 unitats que han fet les maniobres de reanimació cardiopulmonar sense èxit. Els Mossos d’Esquadra han desplaçat 3 patrulles al lloc dels fets.

Salou també tanca diverses atraccions nadalenques

A causa del perill que suposa el fort vent, l'Ajuntament de Salou també ha decidit tancar diverses atraccions nadalenques. D'aquesta manera, el Parc Infantil de Nadal del municipi, amb totes les atraccions que compta a l'aire lliure, quedarà tancat aquesta tarda. També clou al públic la zona de la Masia Catalana, on es realitza el mercat d'artesania de Nadal.

Un lateral del balcó des d'on ha caigut la víctima.

Un home de 56 anys mor en caure d'un tercer pis a causa del vent a Segur de CalafellNorma Vidal

tracking