Diari Més

El Carnaval Xurigué 2018 se celebrarà del 8 a l'11 de febrer

Petits i grans podran gaudir de les tradicionals rues, a més d'espectacles infantils i altres activitats

Una de les comparses guanyadores.

Més de 6.000 participants en el Carnaval de CalafellCedida-Ajuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Calafell ha fet públic el programa de la propera edició del Carnaval Xurigué. Els diferents actes, organitzats per la regidoria de Turisme, tindran lloc entre el 8 i l’11 del proper mes de febrer. Cal dir que es realitzaran les mateixes rues, recorreguts i actes dels anys anteriors.

Les activitats començaran el dijous 8 de febrer a les 17.30h amb una xocolatada infantil a la plaça de Catalunya, que precedirà un espectacle infantil que es farà mitja hora més tard al mateix indret. A les 19h, també a la plaça Catalunya, petits i gran rebran a Sa Majestat el Rei Carnestoltes i podran gaudir del pregó.

El divendres 9 de febrer a les 21h s’iniciarà la Rua del Carnaval de Segur de Calafell, la qual sortirà des del passeig marítim de Sant Joan de Déu amb el carrer Loira. L’endemà, 10 de febrer, es realitzarà la Rua del Carnaval de la Plaja de Calafell, que començarà a les 22h des del passeig marítim Sant Joan de Déu amb el carrer Mercè Rodoreda. Abans de la rua, a les 17.30h, se celebrarà el Carnaval Infantil al pavelló poliesportiu Jaume Vilamajó.

Les activitats del Carnaval Xurigué acabaran el diumenge 11 de febrer, dia en què també se celebrarà una festa de Carnaval infantil al pavelló poliesportiu Joan Ortoll. A la tarda, a les 17h i des de la Rambla Mossèn Jaume Tobella amb el carrer Alfons Mañé, s’iniciarà la última de les rues del municipi, la del Poble de Calafell.

Per altra banda, també s’ha presentat el cartell del Carnaval. Enguany està il·lustrat amb una imatge del fotògraf local Gabriel Mestre, que recull un moment especialment festiu del Carnestoltes d’aquest 2017.

tracking