Diari Més

Successos

Es declaren dos incendis de vegetació a Calafell en un quart d'hora de diferència

El primer foc es va produir a les 22.34 a Segur de Calafell, mentre que el segon es va produir a les 22.58h a Calafell poble

Imatge d'arxiu dels Bombers de la Generalitat.

Els Bombers de la Generalitat, himne, vegetació, arxiuBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van realitzar dues sortides a Calafell, la nit d'ahir dilluns 20 de novembre, per dos incendis de vegetació que es van produir amb només un quart d'hora de diferència. El primer foc es va produir en una zona de pins de Segur de Calafell, mentre que el segon va tenir lloc en una àrea de matolls a Calafell poble.

El primer avís va arribar a les 22.43h, quan els Bombers van ser alertats d'un incendi de pins a l'avinguda Espanya de Segur de Calafell que va cremar un total de 300 metres quadrats. Tan sols un quart d'hora més tard, a les 22.58h, els Bombers van rebre un segon avís d'un altre focus de foc, aquest cop a l'avinguda Mediterrani de Calafell, on van cremar 20 metres quadrats de matolls.

En ambdós casos es va traslladar una única dotació de Bombers fins al lloc dels fets. El primer foc es va poder extingir en mitja hora, mentre que el segon es va apagar en prop de 20 minuts.

tracking