Diari Més

Tradició

La Bisbal del Penedès serà la capital dels Tres Tombs el 2018

La XXI Trobada Nacional de la Federació dels Tres Tombs de Catalunya se celebrarà el 6 de maig

Imatge de la regidora de Cultura, Judit Vidal; i l'alcaldessa de la vila, Agnès Ferré, amb membres de l'Associació dels Tres Tombs de la Bisbal -actualment no està en actiu- que col·laboren amb la celebració actual de la festa,
organitzada per l'Ajuntament de la Bisbal

La Bisbal del Penedès serà la capital dels Tres Tombs el 2018Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Bisbal del Penedès acollirà la XXI Trobada Nacional de la Federació Catalana dels Tres Tombs el diumenge 6 de maig de 2018. Aquesta trobada, que s’organitza conjuntament entre la Federació Catalana dels Tres Tombs i l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, serveix per posar fi a la temporada dels Tres Tombs. La temporada dels Tres Tombs s’iniciarà amb el pregó el dijous 11 de gener a les 20h a l’ del Centre Municipal de Cultura (CMC) de La Bisbal. La pregonera serà l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras. La gran festa d’inici de temporada comptarà també amb representants dels pobles federats amb les seves banderes i estendards centenaris.

El dia 6 de maig la Bisbal tornarà per unes hores al so dels carros i cavalls trepitjant els carrers amb la celebració de la XXI Trobada Nacional dels Tres Tombs. Durant la trobada es durà a terme la presentació oficial del “Decàleg dels Tres Tombs”, un document que la Federació porta elaborant des de fa més de 2 anys i que ha de servir per orientar i unificar els criteris de les celebracions arreu del territori.

Aquest dissabte ha tingut lloc una trobada informativa

Aquest dissabte 18 de novembre la regidora de Cultura de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, Judit Vidal, i l’alcaldessa de la vila, Agnès Ferré, han assistit a la reunió informativa que ha convocat la Federació Catalana dels Tres Tombs a Vilanova i la Geltrú. Durant l’acte s’ha presentat el calendari del 2018 que la Federació ha editat amb fotografies del 3r Concurs d’Instagram i també s’han donat a conèixer les diferents trobades programades al llarg dels dos primers semestres de 2018.

tracking