Diari Més

Successos

Enxampats tres homes quan robaven en una casa a Segur de Calafell

Un veí va alertar la policia al escoltar trencadissa de vidres en una casa

Imatge del carrer Antoni Almanzor de Calafell, on es troba la casa on van enxampar als detinguts.

Enxampats tres homes quan robaven en una casa a Segur de CalafellGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van deteniraquest dimarts a la nit a Segur de Calafell, tres homes de 23, 27 i 29 anys, de nacionalitats txeca i eslovena, un amb domicili a Barcelona i els altres dos sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un robatori amb força en una casa.

Dimarts a la nit un veí del municipi va alertar la policia al escoltar trencadissa de vidres en una casa del carrer Antoni Almanzor de Calafell.

Arran l'alerta del veí, patrulles de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra van arribar al lloc i van trobar un home, amb un tornavís a la mà, dins de la zona enjardinada d’una casa. Els agents hi van accedir i van detenir-lo, tot i la seva resistència. Tot seguit, van comprovar que els accessos a la casa estaven forçats i van escoltar sorolls a l’interior.

A l'interior de la casa, els agents van trobar dos homes amb motxilles, que en ser descoberts van intentar fugir per la finestra de la cuina. Seguidament, van ser detinguts a l’exterior de la casa.

A l’interior de les motxilles duien eines per cometre robatoris i objectes que acabaven de sostreure, com una taula d’efectes de so, comandaments electrònics i una màquina d’afaitar.

Els detinguts, dos d’ells amb tres antecedents policials cadascun, van passar aquest dijous a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking