Diari Més

Mobilitat

Adjudicada la implantació de l'ample del Corredor Mediterrani al tram de Sant Vicenç de Calders

Adif ha adjudicat el contracte per un import de 7,9 milions d’euros a Prefabricaciones y Contratas i es preveu que els treballs durin 9 mesos

Imatge del Corredor del Mediterrani al seu pas per Vandellòs-Hospitalet de l'Infant.

Foment implantarà el doble ample europeu de forma directa al CorredorACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adif ha adjudicat el contracte de subministrament i transport de travesses de tres fils per a la implantació de l’ample estàndard en el tram del Corredor del Mediterrani entre Martorell i Sant Vicenç de Calders. El contracte ha estat adjudicat a l’empresa Prefabricaciones y Contratas, per un import de 7.932.941,5 euros (IVA inclòs). Es preveu que els treballs tinguin una durada de 9 mesos.

Les actuacions contemplades en aquest contracte són el subministrament de 55.000 travesses polivalents de tres fils amb les seves corresponents subjeccions, així com la seva fabricació, homologació prèvia, aplec a fàbrica, càrrega, transport i descàrrega a les zones establertes, al traç ferroviari o en altres punts propers que es determinin.

La implantació de l’ample en aquest tram ha estat cofinançat per les ajudes RTE-T i podrá ser cofinançat pel mecanismo ‘Conectar Europa’ (CEF). Es preveu que el 2020 l’eix del Corredor Mediterrani tingui continuïtat en l’ample internacional entre Catalunya i Múrcia.

tracking