Diari Més

Successos

Banyeres contracta vigilància externa «d'urgència» a causa una onada de robatoris en habitatges

Entre dilluns i ahir dimecres s’han produït dos robatoris a plena llum del dia, els quals se sumen als quatre produïts fa dues setmanes

Imatge d'arxiu de dos vehicles dels Mossos d'Esquadra.

La policia busca els autors de tres robatoris amb força a habitatges a BanyeresMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una onada de robatoris assola Banyeres del Penedès, on s’han produït un total de sis robatoris en un reduït espai de temps. Fa dues setmanes es van produir quatre robatoris, mentre que els dos darrers van tenir lloc aquest dilluns i ahir dimecres, a plena llum del dia i amb armes blanques. El consistori, preocupat per aquesta situació, ha pres la decisió de contractar una empresa de vigilància externa perquè el municipi «estigui vigilat les 23h» i per tal que «els veïns i les veïnes puguin estar més tranquils».

Els primers quatre robatoris es van produir fa dues setmanes, en diferents dies però propers al calendari. Segons afirmacions de l’alcalde del municipi, Amadeu Benach, a Diari Més, «els robatoris es van produir en cases situades entre el municipi i la urbanització, a tocar de les vinyes, una mica aïllades o indrets poc concorreguts». Els robatoris es van produir de dia quan els propietaris de l’habitatge eren fora. Els Mossos d’Esquadra van confirmar a aquest rotatiu que s’estaria buscant una parella com a possibles autors de les entrades amb força. Per aquest motiu s’han realitzant diversos dispositius policials des de la setmana passada que continuen actius.

Per la seva banda, el consistori va emetre un comunicat a través de les xarxes socials per informar als ciutadans que els Mossos havien reforçat el servei a Banyeres i demanant també col·laboració ciutadana, a més de donar alguns consells de seguretat. Això però, no ha estat suficient per aturar l’onada de robatoris. El passat dilluns i ahir dimecres els fets s’han tornat a produir, un altre cop a plena llum del dia, i aquest cop amb armes blanques. Per aquest motiu l’Ajuntament ha decidit contractar «d’urgència» una empresa de vigilància privada, a més de mantenir noves converses amb la Policia Autonòmica.

tracking