Diari Més

Vendrell

La Policia Nacional deté a dos individus al Vendrell per falsedat documental

El ciutadà marroquí detingut, pretenia aconseguir la seva regularització al nostre país amb l'ajuda d'una ciutadana espanyola resident al Vendrell

Imatge d'un agent de la Policia Nacional.

La Policia Nacional deté a dos individus al Vendrell per falsedat documentalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional, han procedit a la detenció d'un ciutadà d'origen magrebí i un altre de nacionalitat espanyola residents en la localitat del Vendrell, com a presumptes autors dels delictes de falsedat documental.

El ciutadà marroquí detingut, pretenia aconseguir la seva regularització al nostre país, però al no disposar de la documentació necessària, va optar per falsificar documents d'empadronament de connivència amb una ciutadana espanyola resident al Vendrell, suplantant la identitat d'una tercera persona de nacionalitat espanyola i resident en la mateixa població que els anteriors segons explica la Policia Nacional.

Les recerques van començar a principis del passat mes d'agost, quan el ciudadà marroquí va intentar presentar la documentació per a la seva regularització al nostre país, però els funcionaris de la Unitat d'Estrangeria van advertir moltes contradiccions en la seva exposició.

Aquesta operació ha estat realitzada per la Unitat Territorial Operativa d'Estrangeria i Fronteres de la Policia Nacional a Tarragona.

tracking