Diari Més

Ensenyament

L'Institut La Talaia ja és una realitat a Calafell

L'institut comptarà amb uns 500 alumnes i una plantilla de 50 professors

La consellera d'Ensenyament, Carla Ponsatí, descobrint la placa inaugural de La Talaia.

L'Institut La Talaia ja és un fet a CalafellDepartament d'Ensenyament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dilluns 16 d'octubre ha tingut lloc lainauguració de l’institut La Talaia de Segur de Calafell, a càrrec de la consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí.

El nou centre té una superfície construïda de 4.300 metres quadrats i ha suposat una inversió de més de sis milions d’euros. La titular d’Ensenyament ha descobert la placa inaugural i posteriorment amb l’alcalde del municipi, Ramon Ferré, i el director del centre, Josep Almena, ha visitat les instal·lacions.

També hi ha assistit el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, el director general de Centres Públics del departament d'Ensenyament, Antoni Massegú, i la directora dels Serveis Territorials a Tarragona, Imma Reguant.

L'institut La Talaia té prop de 500 alumnes matriculats d’ESO, batxillerat, i un cicle formatiu de grau mitjà de Jardineria i floristeria, i compta amb una plantilla de 50 professors. El nou centre disposa de: biblioteca, 2 tallers de Tecnologia; 2 aules d’Informàtica; 2 laboratoris; aula de Plàstica; aula d’Arts escèniques; 2 aules de Música i pista poliesportiva, entre d’altres.

tracking