Diari Més

Societat

Banyeres del Penedès i l'Arboç organitzen per primer cop una Sant Silvestre el 30 de desembre

Les inscripcions de la prova, organitzada pel Club Esportiu l’Arboç, s’obriran el pròxim 16 d’octubre

Foto: Imatge de la signatura dels dos ajuntaments i el Club Esportiu l'Arboç .

Banyeres del Penedès i l'Arboç organitzen per primer cop una Sant Silvestre el 30 de desembreAjuntament de Banyeres del Penedès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els ajuntaments de Banyeres del Penedès i de l’Arboç han unit esforços per organitzar una cursa de Sant Silvestre el 30 de desembre d’aquest 2017. La cursa, organitzada pel Club Esportiu l’Arboç, sortirà de la piscina d’estiu de l’Arboç i acabarà a la Plaça de l’Ajuntament de Banyeres. Aquesta serà la primera edició de la Sant Silvestre l’Arboç-Banyeres i l’organització espera que tingui una bona rebuda i acceptació entre els atletes dels dos pobles i l’entorn.

Les inscripcions de la competició començaran el mateix 16 d’octubre i es podran realitzar accedint al web http://www.athleticevents.net o físicament a la Casa de Cultura de l’Arboç i al Centre Cívic Ernest Lluch de Banyeres del Penedès. Una part del preu de cada inscripció, concretament dos euros, tindrà una finalitat solidària i es destinarà a la compra de joguines per a nens i nenes amb situacions desfavorables.

Aquesta primera edició de la Sant Silvestre l’Arboç-Banyeres del Penedès 2017 rebrà el suport a nivell de patrocinis de 7 Espigues, DataHousing.net, athleticevents.net, La Ciutat del Baix Penedès i Comunicacions Meta.

tracking