Diari Més

Successos

Un home de 59 anys, ferit greu en ser atropellat per una moto a l'Arboç

El vianant ha estat traslladat a Bellvitge, mentre que el motorista també s'ha evacuat a l'Hospital de Vilafranca en resultar ferit menys greu

L'home, un camioner que acabava d'estacionar el vehicle, ha estat atropellat quan creuava la via per anar a fer un cafè.

Un home de 59 anys, ferit greu en ser atropellat per una moto a l'ArboçGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha resultat ferit greu en ser atropellat per una motocicleta a l'Arboç, mentre que el motorista ha resultat ferit menys greu. Els fets han succeït a les 5.35h d'aquest dimecres 27 de setembre al punt quilomètric 1.201,9 de la N-340, en una zona habilitada per l'estacionament de camions on també s'hi ubiquen una gasolinera i una cafeteria.

El vianant que ha resultat ferit és un camioner de 59 anys. L'home acabava d'estacionar el camió que conduïa en la zona habilitada quan s'ha disposat a creuar la via per anar a fer un cafè al local ubicat al costat de la gasolinera. En aquell moment entrava a la zona una motocicleta, que s'ha emportat per davant l'home deixant-lo ferit greu. Per altra banda, el motorista, de 47 anys, també ha resultat ferit menys greu. El vianant ha estat evacuat a Bellvitge, mentre que el motorista ha estat traslladat a l'Hospital de Vilafranca.

Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat tres ambulàncies del SEM, dos vehicles de Bombers i cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra.

tracking