Diari Més

Solidaritat

Una campanya solidària aconsegueix una cadira de rodes per un vendrellenc sense recursos

Manuel Savall ha estat qui ha donat la cadira de rodes motoritzada, la qual va pertànyer a la seva difunta filla

Imatge de la cadira de rodes motoritzada de la qual ja pot disposar el veí del Vendrell que la necessita.

Una campanya solidària aconsegueix una cadira de rodes per un vendrellenc sense recursosARC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agrupació Recreativa Cultural de Calafell (ARC) ha aconseguit cloure amb èxit la campanya solidària iniciada a través de Facebook per aconseguir una cadira de rodes motoritzada per a un vendrellenc sense recursos. Es tracta de José Manuel Alonso, de 35 anys, qui pateix la malaltia de Berguen, la qual afecta les extremitats superiors i inferiors. De fet, pocs dies abans d’iniciar la campanya el veí es va sotmetre a una operació en la qual li van amputar la cama esquerra a l’alçada del genoll. Fins ara, es valia amb una cadira de rodes convencional per desplaçar-se, però ja no té força a les extremitats superiors per usar-la a causa de l’evolució de la malaltia.

La campanya es va iniciar el passat 30 d’agost i ha aconseguit el seu objectiu en justament una setmana gràcies al gran nombre de comparticions de la publicació a la xarxa social. La donació de la cadira de rodes motoritzada ha arribat de mans de Manuel Savall, qui ha volgut fer arribar a José Manuel la cadira i altres aparells ortopèdics que van pertànyer a la seva difunta filla, qui va morir el passat mes de febrer.

Els responsables de la campanya, membres de l’ARC, han fet entrega de la cadira de rodes motoritzada al Club de Petanca de Calafell, qui la revisarà i l’entregarà al veí que la necessita. «Amb aquesta experiència hem sentit que vivim entre persones solidàries que ens ajuden a fer fàcil el que per a molts és molt difícil», conclou Patricio Covarrubias, membre de l'ARC Calafell.

Manuel Savall també ha donat altres aparells ortopèdics, a més de la cadira.

Una campanya solidària aconsegueix una cadira de rodes per un vendrellenc sense recursosARC

tracking