Diari Més

El Drac de Foc el Tallot celebra 20 anys amb una trobada de dracs malcarats

El proper 9 de setembre Vendrell s’omplirà d’actes relacionats amb el foc, sopar i música per celebrar l’efemèride

Imatge

El Drac de Foc el Tallot celebra 20 anys amb una trobada de dracs malcaratsTwitter El Tallot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Drac de Foc el Tallot celebrarà, el proper 9 de setembre al Vendrell, el seu vintè aniversari amb un dels plats forts dels actes programats. Una de les activitats més destacades de la jornada és la trobada de dracs malcarats - bèsties de foc creades pels mateixos membres de l'entitat –, que tindrà lloc a la plaça Nova a les 17h. Hi participaran el Galifardeu de Vinarós, la Víbria Ciril·la de Canovelles, la Fera d'Olost, el Mörth de Sabadell, el Drac Antonot de Sabadell, el Cuc de Molins de Rei i l'amfitrió, el Drac de Foc el Tallot del Vendrell. Des de la mateixa plaça, a les 17.30h, es donarà el tret d'inici a una gimcana lligada al món de la cultura del foc, així com el Concurs de dibuix amb el Tallot com a eix central.

A les 20 h els grups de percussió dels dracs participants a la trobada començaran les batucades, des de la plaça Nova i fins a la plaça Pep Jai. Allà, a les 21h, començaran les enceses de foc malcarades i el Tallot podrà bufar les espelmes. A partir de les 22:30 h, de nou a la plaça Nova, començarà el sopar de germanor amb totes les colles participants. Tothom qui vulgui els podrà acompanyar per un preu de 5 euros. La celebració finalitzarà a la mitjanit amb el concert del grup de rock vendrellenc Ramastons, seguits pels dj Dompass, amb barra a preus populars.

A més a més, durant tot el dia es durà a terme un concurs de fotografia a través de la xarxa social Instagram, amb l'etiqueta #elTallot20. Les fotografies que hi participin hauran d’estar relacionada amb la celebració de l'aniversari. El guanyador s'endurà un sopar per a dues persones a la Farmàcia dels Àngels.

tracking