Diari Més

Una fuita d'aigua calenta provoca una petita inundació a la primera planta de l'Hospital del Vendrell

L'incident també va provocar filtracions a la planta baixa, on hi ha urgències, i va afectar la instal·lació electrònica i els ordinadors

L'hospital on ha nascut la Kira.

El primer nadó del 2017 a Tarragona es diu Kira i ha nascut a l'Hospital del VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una fuita d'aigua calenta ha provocat, la mitjanit del diumenge a avui dilluns, una petita inundació a la primera planta de l'Hospital del Vendrell. La fuita d'aigua produïda a la primera planta, on s'hi troba la zona de quiròfans i de parts, es va originar per un problema a l'escalfador. L'aigua també es va filtrar tot afectant la planta baixa del centre sanitari, que correspon a urgències. Els ordinadors i la instal·lació elèctrica es van veure afectats per l'aigua, tot i que això no ha provocat cap problemàtica greu, ja que no s'ha arribat a espatllar cap aparell.

Els Bombers, que han rebut l'avís a les 23.54h, s'han traslladat a l'Hospital del Vendrell amb tres dotacions. En primer lloc han tancat la clau de pas, a més de buidar el romanent d'aigua que quedava a les canonades que havien rebentat. Per altra banda, també han trey una part del fals sostre que es trobava en mal estat a causa de les filtracions per evitar que es desprengués. Posteriorment ha estat el personal de manteniment de l'hospital qui s'ha fet càrrec de solucionar l'incident.

Fonts de l'hospital de la capital del Baix Penedès han afirmat que l'incident es va poder solucionar de forma ràpida i que el centre ha continuat funcionant amb total normalitat.

tracking