Diari Més

Societat

Veïns de Coma-ruga, en contra del concurs de pesca a l'estany

Exigeixen al consistori que l'activitat s'anul·li per sempre

Peixos morts surant a l'estany de Coma-ruga.

Veïns de Coma-ruga, en contra del concurs de pesca infantil a l'estanySusana Pérez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de veïns de Coma-ruga es mostren indignats per la celebració del Concurs de Pesca Benjamí, Infantil i Juvenil a l'estany de Coma-ruga. «És una autènticasalvatjada, una massacre i un insult a la pesca en si», destaca Susana Pérez, que ha escrit un text de denúncia.

El concurs té lloc cada any per la Festa Major de Coma-ruga, i els veïns demanen al consistori que l'activitat es retiri per sempre del programa de festes. «Els regidors de Festes i Medi Ambient haurien de donar explicacions al respecte», manifesta Pérez.

Per una banda, els veïns es mostren contraris al fet que el concurs estigui adreçat a un públic infantil. «Què els estem ensenyant?», es pregunta Pérez. Per altra banda, el text també denuncia que es dugui a terme a un estany tancat, fet que «no mostra cap habilitat del pescador» perquè els peixos es poden escapar i piquen de seguida. A més, Pérez afegeix que «després de l'esdeveniment es veuen sempre peixos morts surant a l'estany».

El text ha estat publicat al grup de Facebook Comarruga, i altres persones mostren la seva conformitat amb les idees que expressa Pérez, i demanen que s'anul·li el certamen per tal que es deixin de «maltractar i matar» els peixos de l'estany.

Peixos morts surant a l'estany de Coma-ruga.

Veïns de Coma-ruga, en contra del concurs de pesca infantil a l'estanySusana Pérez

tracking