Diari Més

Municipal

El PDeCAT de Banyeres critica que l'alcalde no es pronunciï sobre la cessió d'espais pel referèndum

Afirmen que no va acceptar una moció per aprovar-ho i que ha impedit el «debat democràtic en els assumptes que no l'interessen»

Un moment del ple extraordinari convocat per l'oposició.

El govern de Banyeres del Penedès acusa l'oposició d'«intentar bloquejar» el consistoriAjuntament de Banyeres del Penedès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grupmunicipaldel PDeCAT a Banyeres del Penedès ha expressat les seves queixes per la impossibilitat per poder presentar en el plenari del passat 3 d'agost una moció per aprovar la cessió d'espais municipals pel referèndum de l'1 d'octubre.

Segons expliquen en un comunicat, la moció es va presentar «en temps i forma», però l'alcalde, el republicà AmadeuBenach (BNY-Un nou Banyeres), no va acceptar incloure-la. Els tres regidors del PDeCAT van decidir, aleshores, demanar que fos inclosa per motiu d'urgència dins la mateixa sessió plenària.

«En la petició d'incorporació de la moció es va advertir que fora interessant poder-se debatre i votar en aquella sessió perquè evitaria la necessitat de convocar un ple extraordinari únicament per aquest punt, amb el cost econòmic i de temps que això comportaria», afegeixen des del grup municipal. Finalment no es va incorporar a l'ordre del dia pels vots en contra d'ERC, ICV i PSC.

Des del PDeCAT, afegeixen, «lamentem profundament aquesta situació de rebuig contra la proposta presentada, i en especial per part de l'Alcalde i el seu grup». Consideren que, independentment del contingut de la moció, és «molt poc democràticobstaculitzari fins i tot impedir el debat democràtic dels plens en els assumptes que no li interessen».

tracking