Diari Més

Veïnal

Veïns de Coma-ruga es queixen de l'estat dels contenidors a l'avinguda Palfuriana

Han decidit presentar una queixa a l'Ajuntament després de sis dies amb els mecanismes d'obertura trencats

Estat dels contenidors en una imatge d'aquest diumenge.

Veïns de Coma-ruga es queixen de l'estat dels contenidors a l'avinguda PalfurianaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de Coma-ruga i Sant Salvador, al Vendrell, han anunciat que aquest dilluns presentarien una denúncia davant l'Ajuntament del Vendrell per l'estat de deixadesa de diversos contenidors a l'avingudaPalfurianad'aquest nucli.

Segons els veïns, els contenidors fa sis dies que tenen trencats els pedals del mecanisme d'obertura, i «sigui per desídia, per incivisme o per impossibilitat física, la gent deixa les bosses d'escombraries a la vorera».

Els veïns també lamenten l'actitud dels restaurants de la zona, «que deixen les seves bosses de brossa a qualsevol hora del dia i les restes orgàniques, sobre la vorera».

Els veïns han explicat que diumenge es van adreçar a la Policia Local per denunciar la situació, «i no en sabien res i ens han remès al Centre Cívic perquè presentéssim una instància».

Així, finalment aquest dilluns han anunciat que presentarien una denúncia i consideren «patètic», que ni els serveis municipals de neteja, ni l'empresa de recollida de la brossa ni la policia local hagués notificat la situació.

tracking