Diari Més

Successos

A presó un atracador que va robar a dos establiments de Segur de Calafell

El detingut acumulava 64 antecedents per delictes contra el patrimoni

L'home va atracar amb intimidació una benzinera i un supermercat.

A presó un atracador que va robar a dos establiments de Segur de CalafellMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el passat 3 d’agost, un home de 39 anys i nacionalitat espanyola, amb domicili a Cunit, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb intimidació en dos establiments de Segur de Calafell. El detingut té 64 antecedents per fets similars.

El primer robatori va ser al voltant de les 20.30 hores del dia 25 de juny en una benzinera de Segur de Calafell. Un individu va entrar a l’establiment, i en veure que la dependenta no estava dins, va intentar forçar la caixa enregistradora amb un tornavís. Al no aconseguir-ho va optar per emportar-se la caixa. Quan anava a fugir es va creuar amb la treballadora, a qui va amenaçar amb agredir-la si li barrava el pas.

El segon delicte va tenir lloc al voltant de les 20.15 hores del 29 de juliol en un supermercat de Segur de Calafell. En aquest cas el lladre també va amenaçar les treballadores amb un tornavís. Va anar a una de les dues línies de caixa obertes i va amenaçar a una de les treballadores, dient-li que li faria mal si no col·laborava. Després de buidar la caixa, va anar a l’altra treballadora, repetint la mateixa acció. Un cop va obtenir la recaptació de les dues caixes, va fugir de l’establiment. Els Mossos d'Esquadra han fet públic el vídeo enregistrat per la càmera de seguretat on es veu l'atracament:

Amb els indicis que els investigadors van recollir en els dos robatoris, van iniciar les indagacions que els van permetre identificar el presumpte autor dels fets. Aquest va ser localitzat i detingut el dia 3 d’agost al Vendrell.

El detingut va passar el dia 4 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell, que en va decretar el seu ingrés a presó.

tracking