Diari Més

La Xarxa Vendrellenca vol convertir-se en una federació d'associacions de veïns

La organització va presentar, en la darrera reunió, la proposta d'estatuts per a la creació de la federació, a més de tornar a abordar la problemàtica de la platja del Francàs

Imatge d'arxiu dels membres de la Xarxa Vendrellenca en una reunió amb la exregidora del Vendrell, Eva Mata.

La Xarxa Vendrellenca vol convertir-se en una federació d'associacions de veïnsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Xarxa Vendrellenca ha informat en un comunicat la seva intenció de convertir-se en una federació d'associacions de veïns. En la reunió plenària del passat 22 de juliol, la organització va presentar la proposta d'estatuts per a la creació de la Federació d'associacions de Veïns del Vendrell, sota el nom de Xarxa Vendrellenca. En la mateixa sessió es va aprovar llegir aquests estatuts «per donar un pas més endavant al projecte».

Per altra banda, en la reunió d'aquest 22 de juliol també es va tornar a tractar la problemàtica de la Platja del Francàs, la qual s'està quedant sense sorra. En aquest sentit, la Xarxa Vendrellenca informa que totes les associacions que en formen part estan demanant signatures per salvar la platja. També expliquen que esperen notícies de Costes per fer una reunió per mirar de trobar solucions estructurals.

tracking