Diari Més

Seguretat

La Policia alerta d'un intent d'estafa als comerços de Calafell

Han localitzat dues persones que duen a terme l’estafa, consistent en donar una quantitat de bitllets menor a la que han de pagar mitjançant un joc de mans

Els individus estafen els botiguers amb l'excusa de facilitar el canvi.

La Policia alerta d'un intent d'estafa als comerços de CalafellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Calafell ha alertat, mitjançant les xarxes socials de l’Ajuntament, d’un intent d’estafa que s’està produint actualment als comerços del municipi. De moment s’han detectat dues persones que duen a terme l’estafa, consistent en donar una quantitat de bitllets menor a la que han de pagar mitjançant un joc de mans.

L’estafa funciona de la següent manera. Una persona ofereix a la persona que atén la Caixa diversos bitllets de cinc euros amb l’excusa de facilitar el canvi de la compra. Quan el botiguer compta els bitllets sempre en falta un. En aquest moment, el presumpte estafador diu que és un error, afegeix el bitllet que falta i els conta davant de la víctima. Però amb un joc de mans, canvia el feix per un altre on hi ha menys bitllets.

La Policia Local de Calafell informa a tots els comerciants del municipi que si pateixen aquesta estafa no han d’entrar en el joc, sinó que han d’avisar immediatament a la Policia.

tracking