Diari Més

Societat

Les Harley Davidson prenen Banyeres del Penedès

El municipi va acollir el passat cap de setmana la XXVII Trobada Internacional Harley Davidson Club Catalunya, en la qual hi van participar 800 persones

Imatge del pavelló amb les motos de la XXVII Trobada Internacional Harley Davidson Club Catalunya.

Les Harley Davidson prenen Banyeres del PenedèsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 800 persones van participar, el cap de setmana del 9 a l’11 de juny, en la XXVII Trobada Internacional Harley Davidson Club Catalunya, que es va celebrar a Banyeres del Penedès. En concret, s’hi van inscriure 450 persones, hi van participar 309 motos i l’esdeveniment va rebre 400 visitants. En la trobada hi van participar motoristes provinents de Canàries, Euskadi, Occitània, Mallorca, La Mancha, Aragó, Màlaga, Guadalajara Girona, Alemanya, França i Bèlgica, a més de persones de Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Velites i dels voltants de la comarca.

En aquests tres dies els motoristes han pogut gaudir de rutes pel Penedès-Garraf per tal de descobrir el territori. També han gaudit de concerts, dj's, shows burlesque, jocs, botigues, foodtrucks i dinars i sopars de germanor. Les entitats culturals del municipi també han participat activament en la trobada amb diverses exhibicions. L'esdeveniment també va comptar amb la presència del representant territorial d'esports a Tarragona, Joan Plana.

tracking