Diari Més

La Policlínica Comarcal del Vendrell inaugura un nou pavelló de Cirurgia Major Ambulatòria

L’obertura d’aquest nou espai coincideix amb el 75è aniversari del centre sanitari

La Policlínica Comarcal celebra enguany el seu 75è aniversari.

La Policlínica Comarcal del Vendrell inaugura un nou pavelló de Cirurgia Major AmbulatòriaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policlínica Comarcal del Vendrell ha inaugurat, coincidint amb el seu 75è aniversari, el nou pavelló de Cirurgia Major Ambulatòria. Aquest espai substitueix l’edifici originari, que data del 1942, on fins ara s’ubicaven les Unitats Assistencials de Cirurgia Major Ambulatòria, de Reproducció Assistida, de Medicina de l’Esport i d’Atenció a la Salut del Turista.

Aquest nou pavelló acull una Unitat de Cirurgia Major Ambulatòria de nova creació. Es tracta d’un model d'assistència quirúrgica multidisciplinària que permet tractar pacients sense necessitat de comptar amb un llit d'hospitalització convencional. Per aconseguir-ho tècniques quirúrgiques mínimament agressives per el pacient, juntament amb tècniques anestesiològiques que ocasionen els menors efectes secundaris.

El nou pavelló ha estat beneit pel Mossèn Padrell. A l’acte hi ha assistit diverses autoritats, com l’alcaldessa de Sant Oliva, Cristina Carreras; la Presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva Sarramià; el regidor de Salut de l’Ajuntament del Vendrell, Ferran Trillas; la regidora de Salut de l’Ajuntament de Santa Oliva, Maria Jesús Muñoz; i el Gerent de la Regió Sanitària de Tarragona, Roger Pla.

Un acte a l’Auditori Pau Casals per celebrar el 75è aniversari

Després de la inauguració, els assistents s’han traslladat a l’Auditori Pau Casals per celebrar l’acte de celebració del 75è aniversari del centre. Allà s’hi ha projectat el clàssic del cinema The Kid, de Charles Chaplin,, amb la música original escrita i dirigida per Carles Robert i interpretada par l’Orquestra de Cambra Catalana.

L’acte ha estat conduït pel periodista i escriptor Xavi Bosch i també hi han intervingut la Consellera Delegada de Policlínica, Presidenta de ASPE i Vicepresidenta de la UEHP, Cristina Contel; i l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer. L’acte ha clos amb la interpretació deEl Cant dels Ocells a càrrec de l’Orquestra de Cambra Catalana.

tracking