Diari Més

Cultura

Els diables i la música tornen a omplir Llorenç del Penedès amb la XVI Nit de Foc i Rock

Coincidint amb el 35è aniversari del Ball de Diables, s’ha organitzat un vermut electrònic, una botifarrada, correfoc i concert amb Atupa i Seguirem

El correfoc, que comptarà amb la participació de colles convidades, tindrà lloc a les 22.30h pels carrers de la localitat.

Els diables i la música tornen a omplir Llorenç del Penedès amb la XVI Nit de Foc i RockCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Ball de Diables de Llorenç del Penedès organitza un any més el Foc i Rock, una festa on la música i els diables en són els protagonistes i que enguany arriba a la seva 16a edició. En aquesta ocasió la festa, que tindrà lloc el dia 10 de juny, coincideix amb el 35è aniversari de la colla de diables del municipi, per la qual cosa s’han organitzat més actes que mai.

La jornada començarà a les 12.30h del migdia amb un vermut electrònic a la Rambla, a càrrec de DJ Arnau, que portarà una sessió de deep-house i tech. Ja al vespre, a partir de les 20.00h, hi haurà botifarrada popular amenitzada amb la música dels Esventats de La Bisbal amb la seva Ràdio Esventada. A les 22.30h arribarà el correfoc pels carrers de Llorenç, amb la participació del Ball de Diables de Bellvei, el Ball de Diables de Riudoms, els Diables Guaite’ls de Calafell i, com a amfitrions, el Ball de Diables de Llorenç.

Tot seguit començarà el concert, amb la participació del grup Atupa, des de Montcada, que portaran el seu rap, dancehall i reggae. També actuarà el grup Seguirem, tribut a Obrint Pas, que farà reviure als assistents les millors cançons del grup valencià.

La festa s’inclou en els actes del centenari de la Societat Cultural i Recreativa La Cumprativa de Llorenç del Penedès.

tracking