Diari Més

Veïns reclamen més neteja a un parc infantil de Coma-ruga

La urbanització Torreblanca denuncia que fa tres mesos que ningú es fa càrrec de la zona

El camp de futbol, igual que la pista de petanca, està ple d'herbes que no deixen jugar als nens.

Veïns reclamen més neteja a un parc infantil de Coma-rugaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de Torreblanca, a Coma-ruga (el Vendrell) miren amb preocupació els carrers de la urbanització i, concretament, el parc infantil. «Fa tres mesos que ningú ve a netejar. El camp de futbol, que és de terra, està inundat de males herbes, i igual passa amb la pista de petanca, on les herbes no deixen que les boles rodolin. I no parlem ja dels elements del parc infantil. Tots ells són antics, la fusta està podrida i, a més, no es pot seure enlloc perquè tot és ple de formigues», es lamenta el president de l’Associació de Veïns de Torreblanca, Miguel Ángel Benito.

La situació ve de fa anys, segons assegura Benito, qui també diu que en reiterades ocasions han posat instàncies a l’Ajuntament, «però mai obtenim resposta», afirma. Així mateix, l’associació també ha mantingut reunions amb el consistori, en les quals s’ha exposat el tema. «Sempre ens diuen que en prenen nota, però la problemàtica segueix present i el que volem són solucions perquè, la veritat, és que ja no sabem què fer», afegeix Miguel Ángel Benito. I és que, segons assegura el veí, des del consistori s’apunta que la neteja de les urbanització segueix uns torns, «i ens esgrimeixen que no ens poden passar per davant d’altres urbanitzacions. Doncs que facin un pla de neteja que s’adeqüi a les necessitats», proposa Benito.

«La inversió és mínima»

Aquesta, però, no és l’única situació que crea malestar entre els veïns de Torreblanca. En aquest sentit, l’associació també es fa ressò de la «poca inversió per part de l’Ajuntament», que és «mínima». Es posa com a exemple la «deficient» il·luminació, la «deixadesa» de l’asfaltat. «No es fa cap mena de manteniment i, en el cas dels carrers, és vergonyós. L’asfalt cada vegada està més deteriorat i tan sols es posen pedaços», assegura el president de l’Associació de Veïns de Torreblanca.

A la imatge, l'alçada de les herbes que hi ha al parc.

Veïns reclamen més neteja a un parc infantil de Coma-rugaCedida

tracking