Diari Més

L'antic càmping El Buen Vino de Calafell es convertirà en un parc d'activitats de lleure

Diversos empresaris locals hi invertiran 600.000 euros, amb previsió d'inaugurar la primera fase del recinte la primavera del 2018

Imatgde de l'antic càmpig El Buen Vino, on s'instal·larà un parc d'activitats a l'aire lliure.

L'antic càmping El Buen Vino de Calafell es convertirà en un parc d'activitats de lleureCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'antic càmping de la plaça de l'Estació de Calafell, El Buen Vino, es transformarà en un parc d'activitats de lleure a l'aire lliure. Diversos empresaris locals han anunciat una inversió de 600.000 euros per remodelar els 15.000 metres quadrats del recinte, tancat des de fa gairebé deu anys, i crear-hi atraccions, parcs de cordes, tirolines, un minigolf i una zona de restauració. La reforma, però, mantindrà intacte la pineda i una part dels edificis. La previsió és que les obres comencin el proper mes d'octubre i que durant el mes de març ja es pugui inaugurar la primera fase del parc, mentre que la segona fase s'enllestiria de cara a la primavera del 2019.

El càmping El Buen Vino va tancar portes fa gairebé deu anys i, des d'aleshores, havia estat pràcticament abandonat. Durant l'any 2014 hi va haver una okupació que va generar conflictes veïnals, i posteriorment una desena de persones el van okupar de nou per donar-hi un ús social i alternatiu. Fa poques setmanes, els ocupants i la propietat de la finca van arribar a un acord per desallotjar les instal•lacions i enfilar el projecte del nou parc de lleure.

Imatge de l'antic càmpig El Buen Vino, on s'intal·larà un parc d'activitats a l'aire lliure.

L'antic càmping El Buen Vino de Calafell es convertirà en un parc d'activitats de lleureCedida

tracking