Diari Més

Policial

Obren diligències contra els ocupes que van provocar l'explosió de Segur de Calafell

Els Mossos treuen la marihuana de l’habitatge

Imatge de l'adossat on es va produir la deflagració.

Obren diligències contra els ocupes que van provocar l'explosió de Segur de CalafellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han obert diligències contra els dos homes, de 26 i 29 anys, que diumenge passat van provocar una forta deflagració al número 54 de l’avinguda Anglaterra del nucli de Segur de Calafell mentre, presumptament, manipulaven productes químics. Els dos homes, que ocupaven l’adossat que ha quedat molt afectat romanen a l’hospital amb cremades greus.

La policia els ha denunciat per un delicte de danys i contra la salut pública, ja que, a l’interior de l’habitatge es va trobar gairebé un centenar de plantes de marihuana. No va ser fins ahir, de fet, que els Mossos van poder treure la plantació de la casa. La policia va haver d’esperar tot un dia per confiscar tota la plantació, ja que, abans, s’havia d’apuntalar l’habitatge; uns treballs que es van acabar d’enllestir durant el matí d’ahir.

D’altra banda, també ahir, l’Ajuntament de Calafell denunciava públicament que les urbanitzacions del municipi s’han convertit en el «lloc ideal» per amagar grans plantacions de marihuana, gràcies a la baixa densitat de població, a les segones residències i al desconeixement entre veïns.

tracking