Diari Més

Solidaritat

La Policia del Vendrell dona un miler de peces de vestuari en desús a la policia de Costa d'Ivori

El país africà rebrà jaquetes, samarretes i elements reflectants de l’anterior uniforme del cos del Baix Penedès

El donatiu coincideix amb la renovació d'uniforme que ha fet la policia de la capital del Baix Penedès.

La Policia del Vendrell dona un miler de peces de vestuari en desús a la policia de Costa d'IvoriAjuntament del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Municipal del Vendrell donarà un miler de peces de roba en desús dels agents a la policia de Costa d’Ivori (Àfrica Occidental). El donatiu coincideix amb la renovació d’uniforme que ha fet la policia de la capital del Baix Penedès, que ha servit per modernitzar la imatge corporativa del cos. Per aquest motiu, segons destacaven aquest dilluns els responsables policials, s’han volgut reaprofitar les peces de roba que encara estaven en bon estat. Es tracta de jaquetes, samarretes, pantalons i elements reflectants, que ara s’enviaran a diverses comissaries de poblacions de l’interior de Costa d’Ivori.

La donació oficial de la roba s’ha fet aquest dilluns al vespre des de la Comissaria del Vendrell, amb l’alcalde Martí Carnicer i el cònsol general de Costa d’Ivori a Tarragona, Ralph von Laufenberg. El cònsol africà va destacar que es tracta d’un material «molt necessari per a un país emergent que vol potenciar l’activitat comercial i turística».

tracking