Diari Més

Societat

La Festa de la Bicicleta del Vendrell col·laborarà amb l'autisme

'Pedalem junts per una mateixa causa' serà a favor de l’Associació Avancem Junts

Una passada edició de la Festa de la Bicicleta del Vendrell.

El Vendrell demana la participació de tots el veïns en la 75a Festa de la BicicletaViu la Festa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Novament, la Festa de la Bicicleta del Vendrell, que tindrà lloc el 28 de maig, té un component solidari gràcies a la campanya 'Pedalem junts per una mateixa causa'. Enguany, l'associació escollida és Avancem Junts, una entitat que treballa per la inclusió dels infants i adolescents amb autisme i oferir-los oportunitats de temps lliure.

Les persones que desitgin col·laborar en aquesta iniciativa ho podran fer amb el donatiu d'un euro, i entraran en el sorteig d'una bicicleta. La recaptació és íntegre per l'entitat. El sorteig es celebrarà el proper 28 de maig, a la Rambla, una vegada hagin arribat tots els participants de la 75a Festa de la Bicicleta.

Les butlletes es podran adquirir, a partir del dilluns 10 d'abril, en els següents punts de venda: Centre cívic L'Estació, Centre d'Iniciatives i Turime, Edifici del Camí Reial (L'Eina), Biblioteca Pública Terra Baixa, Escola Municipal de Música Pau Casals, piscines municipals de la Regidoria d’Esports i edifici de l’antiga Biblioteca (Regidoria d’Educació i Regidoria de Cultura i Festes).

També es podran adquirir el mateix dia de la festa al Camp d'Esports (zona de concentració) i a la Rambla durant tota la jornada de la Festa de la Bicicleta.

tracking