Diari Més

Una cinquantena d'alumnes de les Aules de Sons se citen a l'Arboç

La trobada Tastet 2017, que té la música tradicional com a protagonista, se celebrarà aquest dissabte 25 de març

En el marc de la trobada Tastet 2017 es presentarà una nova

Una cinquantena d'alumnes d'escoles de música tradicional se citen a l'ArboçAjuntament de l'Arboç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Arboç acollirà, el proper dissabte 25 de març, la trobada Tastet 2017. En aquest esdeveniment es reuniran una cinquantena d’alumnes, a partir dels 8 anys, de les escoles de música tradicional que l’Aula de Sons té en funcionament a tot el territori català. La trobada omplirà diversos espais del municipi amb diferents activitats on la música tradicional en serà la protagonista.

Professionals de primera línia dins el món de la música tradicional de Catalunya impartiran diferents tallers dels quals podran gaudir els infants inscrits. Els tallers tractaran diverses temàtiques relacionades amb el manteniment dels instruments, les noves tecnologies, els arranjaments o la instrumentació, entre d’altres. També s’han programat actes pels pares i acompanyants, que podran visitar diversos atractius turístics del municipi.

La trobada també comptarà amb un dinar de germanor que precedirà la presentació de la nova música del Garot, peça creada pel músic Dani Carbonell. L’acte tindrà lloc a la plaça de la Vila a les 18h. Tot seguit es realitzarà una cercavila amb tots els alumnes del Tastet 2017, el Garot i els Gegantons de l’Arboç pels carrers de la vila.

El Tastet 2017 és una iniciativa de l’Aula de Sons amb el patrocini de l’Ajuntament de l’Arboç i la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès a l’Arboç, l’Associació Cultural El Seguici i la Colla de Gegants i Nans de l’Arboç.

tracking