Diari Més

L'Arboç posa en marxa la 3a edició del programa de reforç escolar gratuït

Els beneficiaris del programa seran estudiants arbocencs dels quatre cursos d'ESO prèviament derivats pels seus tutors

L'Arboç presenta la tercera edició del projecte de reforç escolar

L'Arboç posa en marxa la 3a edició del programa de reforç escolar gratuïtAjuntament de l'Arboç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de l’Arboç engega, per tercer any consecutiu, el programa de reforç Joves amb futur 2016-2017, el qual ofereix classes gratuïtes de reforç a aquells joves que jo necessiti. Amb aquesta iniciativa el consistori pretén millorar la qualificació dels estudiants arbocencs, evitar possibles situacions de fracàs escolar i garantir que els joves del municipi puguin finalitzar els seus estudis en les millors condicions educatives possibles.

Els beneficiaris d’aquest programa de reforç escolar seran aquells alumnes arbocencs dels quatre cursos d’ESO que hagin estat prèviament derivats pels seus tutors. Els encarregats de dur a terme el programa seran professionals qualificats contractats a través d’una acadèmia especialitzada en reforç escolar. Es treballaran competències bàsiques en llengües i matemàtiques.

Aquesta actuació s’emmarca en el Pla de Barris de l’Ajuntament de l’Arboç dins del Camp 7 en l’actuació de Dinamització de joves, i està cofinançada per l’Ajuntament de l’Arboç i el Fons Social Europeu.

tracking