Diari Més

Successos

Els Mossos provoquen una retenció a l'AP-7 per detenir dos lladres

Els homes van fugir durant 27 quilòmetres arribant a velocitats de 210 km/h i posant en risc la resta d’usuaris

Vehicles circulant per l'AP-7.

Els Mossos provoquen una retenció a l'AP-7 per detenir dos lladresMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fugida de dos lladres multireincidents que conduïen de forma temerària va ser la causa d’una persecució policial que es va produir, el passat dimarts 7 de març, a l’AP-7. Per tal de poder detenir els ocupants del cotxe els Mossos d’Esquadra van haver de tallar l’AP-7 a l’alçada del Vendrell, provocant així una retenció. Els posteriorment detinguts van recórrer 27 quilòmetres de l’autopista conduint de forma temerària a velocitats de fins 210 km/h i posant en risc la resta d’usuaris.

Tot va començar quan una patrulla de Mossos feia prevenció de robatoris per l’AP-7 amb un vehicle sense logotip. A l’alçada del quilòmetre 246, al municipi de Tarragona, un turisme els va avançar a gran velocitat. La patrulla va posar els llums policials i va seguir el vehicle fins posar-se a la seva alçada, quan van indicar als ocupants del cotxe que s’aturessin. Els posteriorment detinguts van iniciar una fugida en què van recórrer 27 quilòmetres a velocitat punta de 210 km/h, a més d’avançar vehicles pel voral posant en risc a la resta d’usuaris de la via.

Per tal d’aconseguir estroncar la seva fugida, mentre es produïa la persecució una altra patrulla va tallar la via al Vendrell per provocar una retenció. D’aquesta manera els lladres van haver d’aturar-se, moment en què els Mossos van baixar del seu vehicle i els van ordenar que sortissin del cotxe. Els agents van haver de treure per la força tant al conductor com al copilot, que va colpejar a un dels agents.

Finalment van detenir als dos ocupants, un home de 29 anys nacionalitat kosovar i veí de Reus i un home de 52, nacionalitat sèrbia i sense domicili conegut. Al primer se’l deté per conducció temerària i resistència als agents de l’autoritat, mentre que al segon se’l deté per delictes de resistència i d’atemptat als agents de l’autoritat. Amb aquestes detencions els dos homes acumulen ja 51 antecedents policials, la gran majoria per delictes contra el patrimoni, concretament furts. Els dos detinguts van passar a disposició als Jutjats del Vendrell ahir dimecres i van quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking