Diari Més

Municipal

Jardiland regala bosses per recollir els excrement de gos a Cunit

La campanya, amb el lema 'Prou caques al carrer', vol posar punt i final a aquest problema

Els gossos entenen què diem i com ho diem

Els gossos entenen què diem i com ho diemDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cunit posa en marxa una campanya des de la regidoria de Medi Ambient per a finalitzar amb les defecacions de gos als carrers i places. Sota el lema 'Prou caques al carrer', el consistori i Jardiland repartiran gratuïtament bosses de recollida d'excrements.

L’objectiu és netejar els carrers de la brutícia generada pels animals a la via pública, problemàtica recorrent i que tradicionalment més queixes genera per part del veïnat al Penedès Marítim. La campanya pretén sensibilitzar els propietaris de gossos i, d’altra banda, eradicar els excrements dels seus animals als carrers. Paral·lelament la campanya ha aconseguit la complicitat de Jardiland Cubelles, que assumeix íntegrament el cost econòmic de les 40.000 bosses que es repartiran, tot i que la xifra es podria incrementar en funció de la resposta de la població. L’objectiu éscercar la forma de facilitar als propietaris l’acompliment de les seves obligacions.

Les bosses es podran recollir gratuïtament tots els dimarts i dimecres del mes de febrer de 2017 a Jardiland, acreditant la documentació censal dels animals. Es donarà un màxim d’un paquet de deu bosses a la setmana per gos censat.

tracking