Diari Més

Successos

Desmantellats dos bingos il·legals a Cunit d'una associació de veïns

El responsable de l'associació assegura que l'activitat està regularitzada Els Mossos van intervindre més 11.500 cartrons en dues sales on es jugava amb diners de manera fraudulenta

Sala de bingo il·legal del carrer Ponent de Cunit.

Desmantellats dos bingos il·legals a CunitMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadra van desmantellar, els passats dies 13 i 20 de gener, dos bingos il·legals organitzats per l'Associació de Veïns Cunit Oest a la localitat de Cunit, al Baix Penedès, i van intervenir 11.536 cartrons de joc. El president de l'associació,Adolfo Rodríguez, ha explicat a Catalunya Ràdio que «tots els papers estan en regla per l'activitat», i s'ha mostrat desconcertat pels fets. A més, ha afegit que és una activitat que realitzen des del 1992 de manera legal.

En la primera de les intervencions, agents de la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA) de la Regió Policial Camp de Tarragona van descobrir, la tarda del passat 13 de gener, un local situat als baixos del carrer Empar Nadal on es jugava il·legalment al joc del bingo. Després d’identificar el responsable van intervenir un total de 948 cartrons del joc, un ordinador portàtil amb el corresponent disquette DVD utilitzat per a la pràctica del joc i diners en efectiu. En el moment de fer la intervenció al local hi havia una trentena de persones jugant al bingo. En aquest cas els Mossos van precintar també el local.

En el segon cas, els Mossos van localitzar la tarda del passat 20 de gener un altre local, situat al carrer Ponent de la mateixa localitat, on també es jugava il·legalment al bingo. En aquesta operació es van intervenir 10.588 cartrons nous, diversos cartrons ja utilitzats en anteriors partides, un ordinador portàtil, una caixa amb més d’un miler de tiquets per a la compra de cartrons i documentació amb la relació d’ingressos del bingo jugats aquella mateixa tarda, així com diners en efectiu. En el moment de fer la intervenció també hi havia prop d’una vintena de persones jugant.

Tal com ha explicat Adolfo Rodríguez, eren principalment persones jubilades qui participaven a l'activitat. El joc es practicava durant les tardes dels caps de setmana i els cartrons es venien a preus d’entre els 0,35 € i els 0,50 €. Els premis eren de 2,50 € per la línia, i 10,50 € per qui cantava bingo.

En les dues actuacions es va aixecar una acta administrativa per joc il·legal, que serà tramesa al Servei Territorial del Joc i Espectacles que s’encarregarà d’incoar l’expedient corresponent.

Cartrons de joc intervinguts durant les actuacions policials a Cunit.

Desmantellats dos bingos il·legals a Cunit

tracking