Diari Més

Concentració en solidaritat amb els denunciats per participar en una manifestació antifeixista a Coma-ruga

Els quatre encausats estan citats a declarar el proper 20 de gener als jutjats del Vendrell, dia i lloc on es realitzarà la concentració

La plataforma Respeto trasllada la seva reunió a Coma-ruga

La plataforma Respeto trasllada la seva reunió a Coma-rugaL.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup de Suport Antifeixistes i la Unitat contra el feixisme del Baix Penedès han convocat, el proper 20 de gener a les 9 del matí, una concentració de suport a les quatre persones denunciades pel dirigent del PxC i regidor de l’Ajuntament del Vendrell, August Armengol. El polític va denunciar als quatre veïns de la comarca per la seva suposada participació en la manifestació antifeixista del passat 23 d’abril a Coma-ruga contra la presentació de nova federació política Respeto, en la qual conflueixen les formacions d’ultradreta Plataforma per Catalunya (Pxc), Plataforma por la Libertad (PxL) i Espanya 2000 (E2000).

Els detinguts estan citats a declarar als jutjats del Vendrell el proper divendres 20 de gener. Coincidint amb les seves declaracions, es produirà una concentració solidaria amb els denunciats davant dels mateixos jutjats. La concentració també compta amb el suport de la CGT del Baix Penedès, que ha fet una crida a la població a participar en la manifestació.

tracking