Diari Més

Rescaten un matrimoni de Calafell en cremar completament el traster de casa seva

A l'interior hi havia mobles, bicicletes, un congelador i una rentadora, entre d'altres

L'incendi s'ha produït al número 308 de l'avinguda Espanya de Calafell.

Crema completament el traster d'un habitatge de CalafellGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El traster del número 308 de l'avinguda Espanya de Calafell ha cremat completament aquest divendres quan faltaven pocs minuts per les 5.30 hores de la matinada de dijous cap a divendres. A l'interior de l'habitació on s'ha produït l'incendi hi havia tot tipus de material i objectes, entre ells bicicletes, mobles, un congelador i una rentadora, que han quedat totalment calcinats.

El foc, que hauria estat provocat per un curtcircuit, no ha causat ferits ni ha afectat a la resta de l'habitatge, ja que el traster es troba en un edifici separat situat al costat de la casa, d'una sola planta. La parella que viu a la casa, de 56 i 52 anys, estava dormint quan han tingut lloc els fets. Una patrulla de la policia local de Calafell passava per la zona i ha vist el fum. Ha estat precisament el cos de seguretat qui ha alertat la parella, que no tenia coneixement de l'incendi. Un cop fora l'habitatge, els serveis sanitaris han atès les dues persones, però no presentaven danys personals.

Fins al lloc dels fets s'hi han traslladat dues dotacions de bombers, que han aconseguit extingir l'incendi en una hora, aproximadament.

tracking