Diari Més

Detingut un regidor d'ERC del Montmell en una operació antidroga

Els Mossos han detingut dues persones més implicades en la mateixa plantació de 4.000 plantes de Marihuana

Cinc detinguts per una plantació de 257 plantes de Marihuana a Cunit

Cinc detinguts per una plantació de 257 plantes de Marihuana a CunitPolicia Local de Cunit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones, entre elles Javier José Navarro Verdun, de 43 anys i regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya al consistori del Montmell, han estat detingudes la matinada d'aquest dijous al Baix Penedès per agents de Mossos d'Esquadra en el marc d'una operació policial que ha desmantellat una plantació de marihuana indoor. Fins a 4.000 plantes es trobaven a l'interior de dues naus industrials situades a Masllorenç i al Vendrell, descobertes pels escorcolls realitzats pels cossos de seguretat en aquests dos punts.

Els agents també han trobat als dos espais material per a la plantació i documents que impliquen els detinguts durant l'operació antidroga. Aquestes tres persones passaran a disposició judicial durant les properes hores.

Pel que fa al regidor d'ERC, la comitiva del partit al Camp de Tarragona demana a Navarro que renunciï a l'acta. Tot i això, des del partit es reclama que «es respecti la presumpció d’innocència» del detingut, a més d'afegir que «a l'espera que els fets de què se l'acusa es confirmin o no, es vol deixar constància que els presumptes actes no tenen a veure amb les funcions com a regidor de la persona implicada».

Tot i que segons ha pogut saber Diari Més Navarro viu a la urbanització Mirador del Penedès, al Montmell, no s'ha realitzat cap de les detencions al municipi. L'alcaldessa de la població, la socialista Immaculada Costa, ha assegurat que tenia constància de la detenció, però no ha volgut valorar els fets.

tracking