Diari Més

Successos

Un home amenaça amb un tornavís dos vigilants en un vagó de tren

L'home, que feia el trajecte de Reus a Barcelona, no portava bitllet i es va mostrar agressiu davant l'autoritat

Els vigilants de seguretat van aconseguir baixar l'home del tren a l'estació de Sant Vicenç de Calders.

Detingut per amenaçar amb un destornillador dos vigilants en un vagó de trenGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dilluns 3 d'octubre un home per atemptati amenaces als vigilants de seguretat d'un tren que feia el trajectede Reus a Barcelona.

El passatgerdetingutes va atrinxerarel passat dilluns a la tardaal vagó de les bicicletes, on va amenaçarals vigilants de seguretat del tren amb un tornavís. Els fetsvan succeir després que l'interventor del tren cridés als vigilants en veure que l'home, que no portava bitllet, mostrava una actitud agressiva. Els vigilants van intentar que l'home es calmés, moment en què el detingut es va tancar al vagó i es va treure el tornavísde la butxaca del pantaló. Els vigilants van aconseguir reduir l'home després de diversos forceigs i el van baixar del tren a l'estació de Sant Vicenç de Calders.

Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra del Vendrell es van dirigir a l'estació de Sant Vicenç, on van detenir l'home per atemptat i amenaces als vigilants de seguretat. Aquest dimarts es va deixar lliure a l'home amb detenció sense efecte i amb l'obligatorietat de presentar-s al jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell quan sigui requerit.

tracking