Diari Més

Tribuna

Ganes de Mercat Central

Regidor d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus

Creat:

Actualitzat:

Per garantir l'èxit, cal afrontar els canvis amb valentia. Els darrers mesos el Mercat Central ha viscut un procés de modernització i comercialització d'espais que ha permès obrir nous negocis. I no tots els negocis són com els de «sempre», sinó que n'hi ha d'enfocats a la degustació in situ, cosa que evidencia que readaptar-nos és fonamental si volem seguir impulsant el comerç de proximitat. De fet, estem immersos en la transformació del Mercat Central i, per això, ara és el moment de fer un pas més.

Des d'aquesta setmana el Mercat Central ja obre tots els migdies i dijous i divendres tot el dia. Un canvi que impulsem des del govern de Reus amb la voluntat de trencar la barrera dels horaris existent fins ara i atraure nous clients. Som conscients que el canvi requerirà d'una adaptació de tothom, però estem convençuts que hem d'apostar-hi fort i fer que el Mercat Central esdevingui un pol d'atracció i dinamització de tota la zona. Per fer-ho, necessitem la implicació de tota la ciutadania. Tenim ganes de seguir impulsant la transformació del Mercat Central i ho hem de fer entre totes i tots.

Per tot plegat estrenem la campanya Ganes de tu, en què els paradistes són els protagonistes i on queda clar que el mercat és també una bona opció per dinar, bé a les noves zones de degustació o de menjar per emportar. L'ampliació horària també permetrà buscar nous públics i adaptar més el mercat als hàbits de compra de la ciutadania. Ara toca als clients fer el pas i implicar-se més amb el mercat i amb la compra de proximitat.

Des del govern de Reus posarem tot el que està al nostre abast per seguir potenciant el producte de qualitat, fresc i de proximitat. En aquest sentit, destinarem fins a 5.000 euros, repartits en vals de descompte, perquè tothom s'animi a comprar i dinar al Mercat.

Tenim ganes de Mercat Central, d'aportar un valor afegit, amb vida i activitat al llarg de tota la jornada i amb ofertes gastronòmiques per esmorzar, fer el vermut, dinar o sopar. Tenim ganes de transformar el Mercat Central en una peça més en l'àmplia oferta gastronòmica de la ciutat. I projectes com el GastroMercat, en el qual estem treballant intensament, ens ajudaran a aconseguir-ho. De fet, ja hem iniciat les consultes prèvies per a la seva explotació.

En resum, com diu l'eslògan de la campanya Ganes de tu, ara és el moment on hem de demostrar que tenim ganes de Mercat, de gaudir de l'oferta gastronòmica que ens ofereix i d'apostar pels canvis. Tenim ganes d'enfrontar-nos a les noves maneres de consum, amb valentia i amb el convenciment que la ciutadania respondrà donant suport al comerç de proximitat.

tracking