Diari Més

Creat:

Actualitzat:

He pensat que ja que hem perdut 1.700 milions d'euros del Prat… Deixeu-me traduir-ho perquè el nostre cervell ho pugui entendre: és prou pasta com per pagar una paella al Serrallo per cadascun dels espanyols, excloent els que mengen farinetes i el García Margallo.

Doncs l'altre dia se'm va acudir que podria comprar uns terrenys a Les Borges del Camp i fer-hi un aeroport. No sé si per això cal demanar permís, però segur que amb diners tot s'assoleix. Si a base de sobres no ho aconsegueixo, tinc una idea collonuda per desbloquejar el projecte: dir-li «Aeropuerto del Ilustrísimo señor Don José Millán-Astray y Terreros» (si ells al Molt Honorable President Carles Puigdemont no l'anomenen com cal, nosaltres no farem el mateix, oi?).

Com que m'agrada la gent de Maspujols, l'Alforja, l'Aleixar i a Vilaplana hi viu un periodista dels de veritat, s'hauria de fer en aquells terrenys. Sí, ja sé que és zona muntanyosa. Contractaria l'empresa del Florentino Pérez, que són molt traçuts amb les excavadores i «afinarien» el terreny, com al Castor. «Escolti i tots els arbres i la fauna que moririen?». Va, home! A qui l'interessa això? A quatre perroflautes? També canviaríem el nom de tots els carrers de Les Borges del Camp. L'avinguda de Magdalena Martorell passaria a dir-se Coronel Yagüe, el carrer Pompeu Fabra seria el de Don José María Pemán i a la plaça de l'Ajuntament li posaríem del Glorioso Alzamiento Nacional. Què? Us sembla impossible en un país on s'autoritzen manifestacions homòfobes i nazis. Crec que ara modificaran el Codi Penal i hi canviaran la tipificació de delicte d'odi per «Falta de enfado». Que no? «Aguántame el cubata».

tracking