Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Segur que mai us heu interessat per saber qui del nostre entorn té una biografia més interessant. Penseu que potser és un important home de negocis com el Florentino Pérez o un catedràtic de la URV, però no és així. He obert una investigació interna, però de les serioses, no de les que obren Mossos o la que hauria d'encetar l'Aragonès per saber què ha passat amb la Ricarda, tot i que sospito que té a veure amb el rei. Sorpresos? Sí, sí, concretament el que anomenaven Cor de Lleó, que també es deia Ricard. En qualsevol cas, si no és cosa de Lleó ho serà de Castella. Ja m'he perdut. Ah, sí, havia de parlar de les biografies de la Viquipèdia.

A veure, la biografia de Miss Piggy, el peluix de la porqueta dels Muppets (a l'imperi es deien els Teleñecos) és més llarga que la de, per exemple, el Ballesteros o el Santi Vila. Per què no poso el Ricomà en comptes del Pep Fèlix? Heu nascut avui? No sabeu que jo soc amic dels ibers? A més, tot el dia escrivint del Pere, ara només em faltaria haver de parlar del Pau, que aquest article semblaria l'Evangeli o un guió dels Picapedra.

Bé, en el fons teniu raó, hauria de comentar la biografia de l'alcalde, pobre, que si no semblarà que jo també estic colonitzat. Miro la seva biografia i veig que és més curta que la de Bugs Bunny. M'explico: que al seu currículum hi ha menys «caràcters» que el conill. Però m'he fixat en una línia que m'ha fet gràcia. I, de moment, ja us dic que li he posat un renom: Stevie Wonder. No, no és perquè estigui cec, és que la seva biografia diu que va treballar a discoteques i a la Dirección General de Tráfico i ja sabeu que el cantant americà va dir allò de «Si bebes, no conduzcas».

tracking