Diari Més

Creat:

Actualitzat:

Ara que començaré a explicar crims al TAC12, de tant en tant tocarem temes vells i perillosos, com la Corinna. Ja sé que alguns lectors pensen que aquests articles ja són «criminals» de mena. Doncs no els llegiu!

Apa, comencem! Em vaig posar Vicks VapoRub al nas i una bata que havia comprat a prop de la Ciutat de la Justícia. Mira! Allà no dúiem mascareta, i és on més la necessitàvem. Bé, mascareta i unes gotetes de Chanel Nº 5, concretament tres litres. La porta es va obrir i el forense que ens donava la classe de criminalística va dir davant aquell jove immòbil: «aquí estem per treballar, no per tenir sentiments». Jo us dic el mateix: aquí estic per escriure humor de temes que potser no tenen cap gràcia per a vosaltres, però per això cobro. La broma és com el Dret, cadascú la interpreta com li rota, així que si us molesta, us feu unes fregues amb alcohol de romaní.

Buscava jo un tema d'investigació pel primer programa de la tele que fos de referència en el món detectivesc. En vaig trobar un de Birmingham, als Estats Units. Un vehicle circulava per una autopista i, del maleter, en sortia una mà. Efectivament, Sherlocks, hi havia algú a dins. Però van trigar molt a aturar-lo perquè no existien els mòbils i els conductors observadors s'havien d'aturar a una cabina per trucar a la policia. Feia catorze hores que era allà, tancat i apallissat, però viu. La sorpresa ha arribat quan he llegit que la Guàrdia Urbana de Tarragona ha descobert una mà humana dins el cotxe d'uns pispes (enhorabona!). He fet una investigació profunda -ja em coneixeu- i podríem haver trobat l'altre braç incorrupte de Santa Tecla. Què fem ara? Dues festes majors?

tracking